Waarom een villa in Marbella kopen een slimme inve
villa marbella kopen

Welke Nederlandse beroemdheden bezitten een woning in Marbella?



Nederlandse beroemdheden in Marbella

Enkele Nederlandse beroemdheden die een woning bezitten in Marbella zijn onder andere Linda de Mol, Yolanthe Sneijder-Cabau en Marco Borsato. Zij genieten van de luxe en het mooie weer in deze populaire badplaats aan de Spaanse Costa del Sol.

Marbella als tweede thuis

Voor deze bekende Nederlanders is Marbella een geliefde plek om te ontspannen en tot rust te komen. Met prachtige stranden, exclusieve winkels en uitstekende restaurants is het geen wonder dat zij ervoor kiezen om hier een tweede thuis te hebben.

Hoe hoog zijn de kosten van levensonderhoud in Marbella?



Kosten van levensonderhoud in Marbella

In Marbella liggen de kosten van levensonderhoud over het algemeen hoger dan in andere delen van Spanje. De huurprijzen voor woningen en appartementen zijn vaak bovengemiddeld, vooral in de populaire wijken dicht bij het strand.

Levensmiddelen en uit eten gaan

Daarentegen zijn de kosten voor levensmiddelen en uit eten gaan in Marbella vergelijkbaar met andere steden in Spanje. Supermarkten en restaurants bieden een breed scala aan prijzen, waardoor het mogelijk is om zowel goedkoop als luxe te eten.

Welke bekende mensen wonen in Marbella

Waar bevinden zich de welgestelden in Spanje?



Waar bevinden zich de welgestelden in Spanje?

De welgestelden in Spanje bevinden zich voornamelijk in en rondom grote steden zoals Madrid, Barcelona en Marbella. Deze steden staan bekend om hun luxe winkels, restaurants en exclusieve woonwijken waar de welgestelden graag verblijven.

Daarnaast zijn er ook populaire kustgebieden zoals de Costa del Sol en de Balearen waar veel welgestelden een tweede huis bezitten. Deze regio's bieden een combinatie van prachtige stranden, luxe jachthavens en uitstekende golfbanen die aantrekkelijk zijn voor de rijken en beroemdheden die op zoek zijn naar een exclusieve levensstijl in Spanje.





Meer info: marbella apartments

Hoe is de veiligheidssituatie in Marbella?



Veiligheidssituatie in Marbella

De veiligheidssituatie in Marbella is over het algemeen goed te noemen. Er zijn wel incidenten, zoals diefstal en zakkenrollerij, maar dit komt voornamelijk voor in de drukke toeristische gebieden.

Maatregelen ter bevordering van veiligheid

De lokale autoriteiten nemen maatregelen om de veiligheid te bevorderen, zoals het inzetten van meer politie op straat en het verbeteren van de surveillancesystemen. Toeristen worden geadviseerd om alert te zijn en hun waardevolle spullen goed in de gaten te houden.

Welke bekende mensen wonen in Marbella

Hoeveel geld moet ik neerleggen voor een appartement in Marbella?



Gemiddelde prijs van een appartement in Marbella

In Marbella liggen de prijzen van appartementen gemiddeld tussen de €250.000 en €1.500.000, afhankelijk van de locatie, grootte en luxe van het appartement. De prijzen kunnen echter hoger liggen voor exclusieve en luxe appartementen met uitzicht op zee of in een gated community.

Extra kosten bij de aankoop van een appartement in Marbella

Naast de aankoopprijs moet je ook rekening houden met extra kosten zoals overdrachtsbelasting, notariskosten, registratiekosten en eventuele makelaarskosten. Deze kosten kunnen oplopen tot ongeveer 10% van de aankoopprijs, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het budgetteren voor de aankoop van een appartement in Marbella.

Welke beroemdheden verblijven er in Marbella?



Beroemdheden in Marbella

In Marbella verblijven regelmatig beroemdheden uit binnen- en buitenland. Bekende namen zoals Antonio Banderas, Eva Longoria, en Cristiano Ronaldo worden vaak gezien in de chique badplaats.

Marbella als favoriete bestemming

Veel beroemdheden kiezen Marbella als favoriete bestemming vanwege het luxe leven, de prachtige stranden en het bruisende uitgaansleven. Het is dan ook geen verrassing dat Marbella een populaire hotspot is voor de rich and famous.