Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Ja, Indiërs die naar Bali reizen hebben een visum nodig. Ze kunnen kiezen tussen een Visa on Arrival (VoA) voor een verblijf van maximaal 30 dagen of een e-visum voor een langer verblijf.

Visum on Arrival en e-visum opties

Het Visa on Arrival is geldig voor 30 dagen en kan bij aankomst op de luchthaven van Bali worden verkregen. Voor een langer verblijf kunnen Indiërs een e-visum aanvragen via de officiële website van de Indonesische overheid. Het e-visum biedt een verblijf van maximaal 60 dagen en moet vooraf online worden aangevraagd.

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is een visum vereist voor Nederlandse reizigers die naar Bali willen gaan. Het visum kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven.

Visum aanvragen voor Bali

Om een visum voor Bali aan te vragen, moeten reizigers voldoen aan bepaalde voorwaarden en documenten indienen, zoals een paspoort met minimaal zes maanden geldigheid en een retourticket. Het is belangrijk om de visumvereisten tijdig te controleren en aan te vragen om problemen bij aankomst te voorkomen.

Heb je een visum voor Indonesië nodig

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist voor Indonesië bij aankomst. Dit visum is geldig voor een verblijf van maximaal 30 dagen en kan worden verkregen op de luchthaven of bij aankomst in Indonesië.

Verlenging van het visum

Indien je langer dan 30 dagen in Indonesië wilt verblijven, kun je het visum verlengen bij het plaatselijke immigratiekantoor. Zorg ervoor dat je alle benodigde documenten bij je hebt en informeer tijdig over de procedures en kosten voor een visumverlenging.



Meer info: kosten visum indonesie

Hoeveel kost het verkrijgen van een Visa on arrival voor Indonesië?



Visa on arrival kosten voor Indonesië

Het verkrijgen van een Visa on arrival voor Indonesië kost €35 voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Dit bedrag dient contant te worden betaald bij aankomst op de luchthaven.

Verdere kosten en vereisten

Naast de €35 voor het Visa on arrival, moet je ook beschikken over een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is en een retourticket kunnen tonen. Het is belangrijk om je goed voor te bereiden en op de hoogte te zijn van alle vereisten om problemen bij aankomst te voorkomen.

Hoeveel kost het verkrijgen van een Visa on arrival voor Indonesië